Uskoro počinje predlaganje kandidata za Top50 2022 izbor najboljih online stvari!

U želji da na jednom mestu okupimo ono najbolje što domaće Internet nebo ima, i ove godine, 26. put, organizujemo Top50 izbor najboljih online stvari. Top50 je priznanje koje PC Press od 1997. godine dodeljuje najboljim sajtovima, aplikacijama i nalozima na društvenim mrežama. Tradicionalno, sredinom decembra postavljamo formu za slanje predloga na našem sajtu što ćemo uraditi i ove godine.

Čitaoci imaju značajan doprinos u realizaciji Top50 manifestacije. Svi posetioci sajta pcpress.rs mogu da predlože svoje omiljene Internet lokacije za jedno od Top50 priznanja. Uslovi za nominaciju su:

  • da je predložena internet lokacija na srpskom jeziku i pismu ili da je barem jedan od jezika srpski,
  • da sadržaj ne vređa manjinska, verska, nacionalna i politička prava, i
  • da sajt, odnosno aplikacija ili nalog na društvenim mrežama postoji duže od šest meseci.

Predlaganje nije ograničeno brojem i svaki posetilac našeg sajta može da predloži koliko god kandidata želi u kojoj god kategoriji želi (Web sajt, Mobilna aplikacija, Nalog na društvenoj mreži). Broj poslatih predloga za istu Internet lokaciju nije presudan i svaki predlog se pažljivo uzima u obzir.

Na osnovu vaših predloga i predloga stručnog žirija, napravićemo uži izbor, a o pobednicima će odlučivati redakcijski žiri proširen članovima žirija po pozivu, uglednim pratiocima i poznavaocima domaćeg dela digitalnog univerzuma.

Priznanja se dodeljuju u kategorijama: Vesti i mediji, eCommerce, Poslovni i društveni servisi, Dom i zabava, Obrazovanje i kultura, Sport i turizam, Mobilna aplikacija i Nalozi na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, YouTube i od prošle godine i TikTok. Biće dodeljena i specijalna nagrada publike, za koju će glasati posetioci PC Press sajta.

Ovaj veb sajt koristi samo kolačiće neophodne za funkcionisanje. Ukoliko kliknete na dugme „Potvrdi“ ili nastavite da koristite ovaj veb sajt, saglasni ste sa korišćenjem kolačića. Za više informacija kliknite na Politiku privatnosti.