Predlaganje kandidata

Tradicionalna akcija PC Press Top50, izbor najboljih online ostvarenja u 2020. godini, otvorena je za vaše predloge. U konkurenciji su sajtovi, nastupi na društvenim mrežama, mobilne aplikacije… Već 24. put pretražujemo domaći Internet tragajući za najboljima. Da ne bismo propustili neke važne i hvale vredne online nastupe, potrebna nam je pomoć čitalaca koji će nominovati kandidate koje smatraju vrednim laskavog epiteta Top50 za 2020. godinu.

Pravila za nominaciju su:
• Sajt/nalog na društvenoj mreži/aplikacija mora biti na srpskom jeziku, na jednom od dva pisma. Nastupi mogu biti i višejezični, s tim da jedan od jezika mora biti srpski.
• Sajt/nalog na društvenoj mreži/aplikacija je morao da postoji tokom čitave 2020. godine.
• U obzir nećemo uzimati sadržaje koji su pokrenuti posle 1. februara 2020.
• Sajt/nastup na društvenoj mreži/aplikacija ne sme biti uvredljive sadržine.
• Rok za nominacije je petak 8. januar 2021. godine u 23:59.

Na osnovu vaših predloga i predloga stručnog žirija, napravićemo uži izbor, a o pobednicima će odlučivati redakcijski žiri proširen članovima žirija po pozivu, uglednim pratiocima i poznavaocima domaćeg parčeta digitalnog univerzuma. Biće dodeljena i specijalna nagrada publike, za koju će glasati posetioci PC Press sajta.

Ovaj veb sajt koristi samo kolačiće neophodne za funkcionisanje. Ukoliko kliknete na dugme „Potvrdi“ ili nastavite da koristite ovaj veb sajt, saglasni ste sa korišćenjem kolačića. Za više informacija kliknite na Politiku privatnosti.