Pobednik Nagrada publike 2020

Instagram profil Neuspehjokeru osvojio Nagradu publike na izboru Top 50 za 2020. godinu

Glasanje za “Nagradu publike” u okviru našeg tradicionalnog konkursa za PC Press Top 50 je završeno, a nagradu za Najbolji online nastup 2020, prema broju vaših glasova, zaslužio je Instagram profil Neuspehjokeru, koji u formi kratkih video skečeva predstavlja muško-ženske odnose kroz dva izmišljena lika Milicu i Paju. Čestitamo pobedniku!

Publika je rekla svoje, a kao što znate, najbolje online stvari proglašavamo u okviru kategorija: Vesti i mediji, eMarket, Poslovni i društveni servisi, Obrazovanje i kultura, Dom i porodica, Sport i (avan)turizam, Mobilne aplikacije, Društvene mreže (Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, YouTube), i specijalne nagrade. Glas publike je samo jedna od Top 50 priznanja, koje već 24. godinu za redom dodeljuje PC Press. Ovo priznanje je jedinstveno po tome što je od početka do kraja u rukama publike, koja prvo nominuje svoja omiljena onlajn mesta, zatim glasa za najboljeg, od deset koji su dobili najveći broj nominacija. Za ostale pobednike se brine žiri sastavljen od članova redakcije PC Press, kao i stručnog žirija.

Ove godine zbog trenutne situacije dodela će biti organizovana hibridno – uživo i online! Ostali pobednici će biti poznati 4. februara na ceremoniji dodele koju ćete moći da pratite u live strimu! Prenos će biti organizovan iz sale Kluba poslanika sa početkom u 15:30h.

Prvog među Top 50 pobednicima smo ovim putem dobili, a dobitnici ostalih nagrada će biti objavljeni u februarskom izdanju magazina PC Press, na našem sajtu i društvenim mrežama.

Ovaj veb sajt koristi samo kolačiće neophodne za funkcionisanje. Ukoliko kliknete na dugme „Potvrdi“ ili nastavite da koristite ovaj veb sajt, saglasni ste sa korišćenjem kolačića. Za više informacija kliknite na Politiku privatnosti.