Glasajte za Top50 2023 Nagradu publike!

Počelo je glasanje za nagradu publike u okviru 27. dodele PC Press Top50 nagrada za najbolje onlajn stvari u Srbiji.

Ova jedinstvena Top50 nagrada je od početka do kraja u rukama publike, stoga konačnu odluku prepuštamo vama, našim čitaocima!

Ko su kandidati?

Evo i liste od 10 predloga:

Gde i kako glasati?

Kao i prethodne godine, glasanje će se obavljati na PC Press Facebook-u, koji zahteva adekvatnu autentifikaciju, kako bi glasanje bilo fer. Da biste glasali, pošto se glasanje obavlja javno preko društvene mreže Facebook, morate imati Facebook nalog.

Detaljna pravila za glasanje možete pročitati ovde, a direktan link ka anketi možete pronaći ovde, a do nje možete doći i posetom Facebook stranici PC Press-a.

Glasanje traje tačno sedam dana, do srede, 17.01.2024. u 16:45, nakon čega će biti automatski zatvoreno, a pobednik proglašen.

Sve pozivamo da daju svoj doprinos i glasaju za jednog od deset ponuđenih kandidata. Ponavljamo, izbor zavisi samo od vas, stoga, glasajte za svoje favorite!

Ovaj veb sajt koristi samo kolačiće neophodne za funkcionisanje. Ukoliko kliknete na dugme „Potvrdi“ ili nastavite da koristite ovaj veb sajt, saglasni ste sa korišćenjem kolačića. Za više informacija kliknite na Politiku privatnosti.