Facebook stranica Eko straža osvojila Nagradu publike

Glasanje za „Nagradu publike” u okviru Top50 konkursa je završeno, a nagradu za Najbolji online nastup 2023, prema broju vaših glasova, zaslužila je Facebook stranica Eko straža. Čestitamo pobedniku!

Detaljnije o glasanju možete pročitati na ovom linku.

Publika je rekla svoje, a kao što znate, najbolje online stvari proglašavamo u okviru kategorija: Vesti i mediji, eCommerce, Poslovni i društveni servisi, Obrazovanje i kultura, Dom i zabava, Sport i turizam, Mobilne aplikacije, Društvene mreže (Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter, TikTok, YouTube), i specijalne nagrade.

Nagrada publike je samo jedno od Top50 priznanja, koje već 27. godinu za redom dodeljuje PC Press. Ovo priznanje je jedinstveno po tome što je od početka do kraja u rukama publike, koja prvo nominuje svoja omiljena onlajn mesta, zatim glasa za najboljeg, od deset koji su dobili najveći broj nominacija.

Za ostale pobednike se brine stručni žiri u kombinaciji sa redakcijskim žirijem.

Ove godine će dodela biti organizovana u Narodnom muzeju 5. februara sa početkom u 15:00h, kada ćemo objaviti i kompletan spisak svih koje će stručni žiri nagraditi laskavim priznanjima!

Prvog među Top50 pobednicima smo ovim putem dobili, još jednom čestitamo dobitniku!

Ovaj veb sajt koristi samo kolačiće neophodne za funkcionisanje. Ukoliko kliknete na dugme „Potvrdi“ ili nastavite da koristite ovaj veb sajt, saglasni ste sa korišćenjem kolačića. Za više informacija kliknite na Politiku privatnosti.